Bine ati venit!MAKE YOUR WAY THE SMART WAY

Oferim consultanta profesionista pentru accesul pe piata farmaceutica romaneasca, urmand strategii si aplicand solutii profesioniste si adaptate fiecarui client.


Misiune, Viziune, Valori

Misiune – Ne dorim sa fim recunoscuti drept partener de incredere, stabil si totodata adaptat realitatii si flexibil in raport cu cerintele clientilor nostri, astfel incat acestia sa obtina maximum de satisfactie din serviciile noastre, in conditiile unei piete mereu in schimbare.

Viziune – Urmarim ca, prin serviciile de consultanta oferite clientilor nostri, sa facilitam clientilor accesul si mentinerea pe piata romaneasca a unor produse necesare pentru publicul larg, dar si pentru categorii specifice de pacienti, printre care si cei cu situatii speciale. In interesul clientilor nostri, actionam constant cu profesionalism si transparenta, intr-un mediu pe care noi il cunoastem in profunzime.

Valori

Profesionalism – Consultantii nostri au experienta solida in industria farmaceutica, dobandita in ani de practica in multinationale din domeniu. Pregatirea pe care o avem si buna cunoastere a practicilor si reglementarilor ne permit sa intelegem si sa ne adaptam rapid modificarilor aparute frecvent in industria de profil, astfel incat sa protejam permanent interesele clientilor nostri si sa parcurgem intr-un termen rezonabil procedurile de autorizare ori de alta natura, solicitate de clienti.

Transparenta – Consideram ca este de datoria noastra sa fim sinceri si deschisi fata de clientii nostri. De aceea, de fiecare data, vom propune cea mai buna solutie de aplicat, prezentandu-le clientilor, in egala masura, atat avantajele, cat si dezavantajele fiecarei situatii.

Responsabilitate – Serviciile noastre faciliteaza accesul pe piata romaneasca al unor medicamente si produse farmaceutice esentiale pentru un public larg. In mod specific, ne implicam in sustinerea unor categorii speciale de pacienti, ale caror nevoi de tratament nu pot fi acoperite constant prin produsele existente pe piata locala. Sustinem Asociatia pentru Dravet si Alte Epilepsii Rare in efortul de a asigura copiilor suferinzi de aceste maladii accesul la medicatia esentiala in tratamentul lor.Harta site © 2013 Softlex. Toate drepturile rezervate. | Web design: Antographic